1 op 1 Coaching bij stress / burn-out

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Zet jezelf weer op de eerste plek

Wat goed dat je hier bent. De eerste stap zetten naar hulp is niet makkelijk, maar het gaat je veel goeds opleveren. Afgelopen tijd heb je jezelf weggecijferd, ben je teveel over grenzen heen gegaan en heb je even niet zo goed voor jezelf gezorgd. Tijd om dit terug te pakken.

Vanaf nu gaat het echt even om jou. Jij staat centraal tijdens 1 op 1 coaching. Tijd om aan jezelf te denken en tijd voor jouw herstel!

Herken je dit?

Vind je het dagelijks leven pittig? Zou je meer en makkelijker willen genieten? Irriteer je je aan je omgeving? Zijn je kinderen je soms teveel? Heb je moeite met inslapen of doorslapen? Heb je een kort lontje? Wat zou je dit graag anders zien...... Goed nieuws: 

Ik kan je helpen! Ik begrijp jou.

Wat kun je verwachten?

Ik ben gespecialiseerd stress en burn-out coach met een praktische persoonlijke aanpak. Veiligheid, warmte en empathie staan centraal. Vanuit daar help ik jou de regie op jouw leven weer terug te pakken en te herstellen. Aan de hand van een persoonlijke intake maak ik een stappenplan voor jou, waarmee we samen aan de slag gaan. Je leert vaardigheden waar je de rest van je leven iets aan hebt.
 
Het resultaat? Je krijgt weer Grip op je mind en kunt weer gaan genieten van het leven!

Coaching @ buitenlucht

Frisse lucht en beweging zijn mooie tools om in te zetten. Ze werken stress verminderend. Daarom coach ik graag 1 op 1 buiten als dit enigszins praktisch kan. Samen spreken we een geschikte plek af.

Coaching @ locatie

Je kunt ook terecht op de indoor locatie in Hoofddorp: mijn praktijk aan huis met een ontspannen sfeer. Dit kan handig zijn bij bepaalde oefeningen of als het Hollandse weer minder goed gestemd is.

Online Coaching

Kom je niet uit de buurt? Dan is ook online coaching een optie. Zelf heb ik ooit een online coach traject gevolgd en was daar kwalitatief erg tevreden over. Deze optie bied ik jou dus ook graag.

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.