Algemene voorwaarden 

Hieronder vindt u de voorwaarden die voor onze trainingen en coach trajecten gelden.

Aanmelding

Aanmelding voor de MBSR training doe je via het aanmeld formulier op de website. Aanmelden voor 1 op 1 coaching doe je n.a.v. het adviesgesprek via een aanmeldformulier dat je toegestuurd krijgt. 

Hierna ontvang je van ons een bevestiging van je inschrijving. Annulering van deze inschrijving is op grond van de wettelijke bedenktermijn van twee weken gratis en zonder opgave van redenen mogelijk.

Annuleren

Bij annulering vanaf 3 maanden tot een maand van tevoren rekenen we € 75,- administratiekosten.
Bij annulering vanaf een maand van tevoren wordt 25% van het bedrag in rekening gebracht.

Bij annulering tot twee weken van tevoren wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht.

Vanaf twee weken voor aanvang, is geen annulering meer mogelijk en word 100% van het bedrag  in rekening gebracht.
Je kunt je eventueel wel laten vervangen, mits je vervanger aan de voorwaarden van de doelgroep voldoet.  


Bijzondere omstandigheden
Het kan voorkomen dat een deelnemer door bijzondere omstandigheden, ziekte of een andere overmacht-situatie besluit om de training of het traject (op het laatste moment) te annuleren of tussentijds te beëindigen. Conform annuleringsvoorwaarden is dan het gehele deelname bedrag verschuldigd. Op verzoek van de deelnemer en uit begrip voor de situatie kan er een beroep op clementie gedaan worden en wijken we hier soms van af en brengen dan maar een deel van de kosten in rekening.

Verandering in trainingsdata
De trainingsdata kunnen in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld door ziekte van docent of verandering in de training) worden verplaatst. De opleiding zal de deelnemer hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. Bij onvoldoende deelnemers kan de training
later starten of zelfs worden geannuleerd. In geval van annulering ontvangen deelnemers het betaalde cursusgeld retour.

Absentie

Bij absentie kan geen aanspraak gemaakt worden op vervangende lestijd of restitutie. De deelnemer meldt absentie zo vroeg mogelijk bij de docent. Het is niet mogelijk om de lessen online mee te volgen.

Gemiste Lessen inhalen 

Indien je door onvoorziene omstandigheden toch een les van de training hebt gemist, kun je deze, indien plek beschikbaar, inhalen bij een volgende opleiding. Je kunt een les inhalen voor €150,- euro per dag. Je kunt een inhaal les inplannen via [email protected]

Je plek is gereserveerd na betaling van de lesdag.


Eigendomsrecht materiaal en copyright

Materialen, meditaties en teksten van Grip op je mind die aan de deelnemers versterkt zijn, mogen door hen integraal (met bronvermelding) gebruikt worden binnen hun eigen trainingen.


Portretrecht

Tijdens de training of opleiding kan het zijn dat er portretfoto’s of video-opnames in opdracht van Grip op je mind gemaakt worden. Grip op je mind wil deze gebruiken in voor promotiedoeleinden.  Met het akkoord gaan van de algemene voorwaarden geeft u Grip op je mind daarvoor uw toestemming.