Mijn verhaal

Mijn naam is Joyce Bali-Möhringer, gelukkig getrouwd en mama van twee jonge kinderen. Jarenlang ben ik tegen stress en onrust aangelopen. Inmiddels heb ik geleerd hoe ik mezelf in balans houd, met een goede verhouding tussen werk en privé. Zo ben en blijf ik de beste versie van mezelf én de leukste mama.

Te lang, teveel ballen hooghouden

Na mijn studie Sport, Management en Ondernemen ben ik eerst even in loondienst werkzaam geweest. Al snel bleek veel computerwerk niet mijn ding en deed ik tegelijkertijd opleidingen gerelateerd aan Personal Training. In de avonduren en het weekend startte ik groepstrainingen en begeleidde ik mensen individueel. Dit allemaal naast mijn fulltime baan. 

Op een zeker moment namen mijn ouders mij een week mee op all-inclusive vakantie naar het buitenland. Heerlijk! Een week lang helemaal niets doen, niets hoeven! Maar toen ik terugkwam ging het fout. Na een paar dagen gewerkt te hebben, voelde ik mij mega gestresst. Van 0% naar weer 300%, dat vond mijn mind niet zo leuk. 

Ik dacht alleen maar, dit moet NU stoppen. En dus schrapte ik die week alles wat geschrapt kon worden. Mijn moeder belde me soms om te vragen: 'Hé, wat ben je aan het doen?'. En ik antwoordde: 'Helemaal niets mam, ik moet nu even helemaal niets doen'. 

Als ik er nu op terugkijk, is dat het eerste moment dat ik echt te hoog zat in mijn stress. Ik was te lang al teveel ballen aan het hooghouden. Zo ging dat een tijdje door. Een aantal weken volledig knallen met werk en of privé, om mezelf vervolgens weer helemaal uit balans te trekken. Ik bleef in dezelfde valkuil stappen.

Toen is bij mij het besef gekomen dat ik dit niet langer zo wilde. Ik ben op zoek gegaan naar een manier om hiermee aan de slag te gaan.  Ik ben in aanraking gekomen met de MBSR training. Een 8-weekse training Mindfullness Based Stress Reduction. 

Zelf heb ik daar persoonlijk zoveel aan gehad. Ik werd me veel bewuster van mijn automatische piloot, en zogehete "monkey mind". Nou, die kan ik nu dus ook gewoon even "uitzetten". Ik voel nu veel beter mijn grens aankomen en ga er niet meer overheen. Ik durf wat liever voor mezelf te zijn en bouw bewust en op tijd rustmomenten in. Ik kan meer van kleine dingen en momentjes genieten en ben stress letterlijk de baas geworden.

Omdat ik het iedereen gun om stress en onrust voor altijd de baas te kunnen zijn, heb ik de trainersopleiding MBSR gevolgd en de opleiding tot Stress / Burn-out coach. Ik kan niet wachten om ook jou te trainen!

Kennismaken? 

Laat hieronder je gegevens achter en vertel mij waar ik je mee zou kunnen helpen. Uiteraard is de kennismaking geheel vrijblijvend. 

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Neem gerust contact met me op via WhatsApp

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp